Hem

KM-CHAINS – Kvalitets kedjor med extremt grepp

Kedjor som är utvecklade i och för vår Nordiska marknad. Dessa kedjor har ett extremt grepp tack vare bl.a. den dubbla U-brodden. Kedjorna har en “Smart-Link” som ger ett mycket bra däckskydd. Kedjorna har också unika stabilisatorplattor som håller U-brodden i position, för optimalt grepp.

TIANLI – Starkt byggda och förmånliga skogsmaskinsdäck

Detta är ett däck som är utvecklat i och för den nordiska marknaden. Tianli är det snabbast växande skogsmaskinsdäckmärket i Norden. Dessa däck har varit populära i övriga Norden redan i flera år och sedan år 2010 finns de även på den finska marknaden. I sortimentet finns också ett s.k. “High Flotation“ däck, vilket har stor ytkontakt, samt lågt tryck mot marken, i förhållande till dess lastkapacitet. Således orsakar detta däck minimal skada i jord och på ungskog. Vidare ger vinklingen på mönstret en bra “självrengöring“ i leriga miljöer och har en dokumenterat bra dragkraft och styrförmåga. Gummiblandningen är speciellt utvecklad för och i Nordiska förhållanden. Däcken är tjugolagrade med kevlar förstärkta sidor, vilket gör dem mycket tåliga mot punktering. En viktig punkt är däckens rejäla mönsterdjup, samt att gummiblandningen i mönstren är extremt skärtåligt.

skog maskin däck ringar tianli skogsmaskin skogsdäck skogsringar kedjor skogskedjor kättingar skogsmaskinsdäck skogsmaskinskedjor